Cursus Libellen IVN Roden-Norg

Ontdek de wondere wereld van de libellen

Libellen zijn fascinerende dieren. Ze vliegen als helikopters laag over het water of langs de bosrand. Vaak zie je ze in je tuin of vijver in de buurt. Meestal zijn ze heel kleurrijk. Heb je ze wel eens diep in de ogen gekeken? Waar wij kijken met twee ogen, hebben zij er duizenden. Wanneer zij elkaar bevruchten, lijken het net circusacrobaten. Vind je libellen moeilijk te herkennen? Wanneer je weet waarop je moet letten valt dat best mee. Voor meer informatie over de cursus bekijk dan de website van IVN-Roden.

Hoe kan je deelnemen?

  • Opgeven kan alleen voor de hele cursus.
  • Tot 1 mei hebben leden van IVN voorrang, daarna is de volgorde van aanmelding bepalend.
  • Na 1 mei ontvang je per mail bericht of er een plek voor je is. Na betaling is je aanmelding definitief.

Via deze link https://www.ivn.nl/afdeling/roden-norg/cursussen-over-de-natuur/libellen/ kun je aanmelden.